Annet Hogenesch
        coaching en begeleiding bij levensvragen

Coaching

Individuele coaching  |  teamcoaching  |  wandelcoaching

 
Teamcoaching

Coaching betekent voor mij: beweging creëren. Teamcoaching ondersteunt teams in hun ontwikkelingsproces richting een succesvoller team. Het doel is het versterken van de samenwerking, de onderlinge relaties. Bij teamcoaching gaan diepgang en speelsheid hand in hand. De bewustwording van interactiepatronen en het verantwoordelijkheid nemen voor het eigen aandeel hierin, vormen daarbij een essentieel onderdeel. De dynamiek van het team is belangrijk voor de onderlinge samenwerking, groei en prestaties.

Bij teamcoaching werk ik eveneens met een contract, een groepscontract, dat op basis van de eerste sessie wordt opgesteld. Met behulp van groepsinterventies en persoonlijke feedback, ondersteun en coach ik het team om de gestelde doelen te bereiken.

Daarbij is het belangrijk dat men verantwoordelijkheid wil nemen voor elkaars resultaten en de gezamenlijke resultaten van het team. Gebruik makend van de kracht en creativiteit van het team, zowel van ieder persoonlijk als van het team als geheel, stimuleer ik de verdere ontwikkeling met aandacht voor diversiteit en uniciteit van de teamleden en samenhang en verbinding binnen het team.

  

Mijn technieken

Ik ben coach. Ik heb mij de bijbehorende technieken eigengemaakt en beheers de vaardigheden om te reflecteren, te interveniëren, te spiegelen en feedback te geven op houding en gedrag. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder: NLP, Transactionele Analyse en Hypnose volgens Milton Erickson.

Een methodiek in beeld

Niet ieder coachtraject verloopt hetzelfde. De drie fotoseries op deze pagina, illustreren dat. Kies hieronder één van de series en klik van boven naar beneden één voor één op de kleine foto's voor een vergroting.  


Ontdekken   Ontwikkelen    Bevrijden 
indemist_small.jpg   op pad    confronterend 
onbekendland_small.jpg   stof opwaaien    provocatief 
kleinennietig_small.jpg   ritme en patroon    spiegelen 
inwoestwater_small.jpg   wegversmalling    het stroomt 
hulplijn_small.jpg   stilstaan en reflectie    yes ! 
hetbeginttedagen_small.jpg   in de knoop    in beweging 
uitzicht_small.jpg   kleur bekennen    reiziger, er is een doel, een weg is er niet 

© Annet Hogenesch fotografie

Websitebouw: www.cemproductions.nl